Visie Logopedie- en Dyslexiepraktijk Baarlo-Venlo

Mensen helpen beter te communiceren.

Mensen met spraakproblemen, taalproblemen, gehoorproblemen, stemproblemen, stotterproblemen, afwijkend mondgedrag en dyslexie helpen om beter te communiceren.

Anderen die te maken hebben met mensen met communicatieproblemen (ouders, familie en/of leerkrachten) daarbij te adviseren en te begeleiden.
 
Wij zien logopedie als een onderdeel van ketenzorg. Waar samenwerking nodig is, gaan wij samenwerken. Tijdens de behandeling betrekken wij een ieder die een bijdrage kan leveren aan het dichterbij brengen van een oplossing van uw communicatieprobleem.

Als het moet gaan wij dóór met zoeken naar oplossingen, daar waar anderen al lang gestopt zouden zijn. Dankzij de modernste materialen en de kennis van onze logopedisten en dyslexiespecialisten kunnen wij u de beste zorg geven. Wij scholen ons voortdurend bij en na, om u de beste en meest efficiënte zorg te kunnen geven.

Bij Logopedie- en Dyslexiepraktijk Baarlo-Venlo staat u of het kind centraal. U mag zeggen wanneer u vindt dat de zorg beter kan. Wij doen ons best, u doet uw best.Want door een sterke samenwerking kunnen wij uw doel bereiken:
U of uw kind beter laten communiceren!!!